A tak píši zas ?

A tak píši zas ?

Anotace: Pardon...


Noc krásna je, na měsíc nikdo, nevyje
vlk už vše vzdal, přitom na nic nečekal
růži,slzu a temnou tvář zanechal

Tak jako kdysi pro ni plakal,
teď už ví že je....
vše ztraceno a nemá pro koho by plakal,
růže pomalu usychá, slza smutně na zem padá

V minulosti topil se dlouho,
pohlédl na hvězdy, přál si jen
aby růži darovat jí mohl,
ale nikdo vytí neslyšel a taky, nikdo nepřišel...


.
http://www.youtube.com/watch?v=hYgJAN1Ol5g&feature=related
Autor Poustevníček, 13.11.2012
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí