Věčnost

Věčnost

Anotace: Kdo v srdcích žije těch, jenž milovali, ten neodešel.

Co život dal i vzal,
v bělostných tvářích led se sklí,
přec on neopustil svět,
jen věčným spánkem spí.

Jeho touhy, sny i přání,
v moři slzou slaném,
navždy ponesou se klanem
tichým povídáním.

Jeho láska, jeho objetí,
když duše vybaví si hlas,
ne smutkem, nýbrž dojetím,
živ bude v každém z nás.
Autor klarinecka_, 13.11.2012
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí