Ničí blues

Ničí blues

Anotace: ...

Zlatý list má lkavý stín,
řeka noci vysychá,
vycházel jsi za štěstím,
no a co s tím,
když vlastní hlava vyslýchá...

Krok co krok je jenom zvuk,
nemáš šanci dneska spát,
vyrážel jsi malý kluk,
vítr z luk
ti nesl píseň, co máš hrát...

Není zítra, není dnes,
blues je že jsi zase sám,
unavil ses jako pes,
tak nekřič do nebes
jsi jen pro smích dětským hrám...

Zlatý list už odfouk´ dým,
vzal ho s sebou kamsi pryč,
opakuješ, že jsi svým,
vždyť já to vím,
jenomže nemáš k žití klíč...

Únava má matný stín,
další touha vysychá,
vycházel jsi za štěstím,
no a co s tím,
ti šeptá polštář do ucha...
Autor voedor, 20.11.2012
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dr. No...

23.11.2012 11:53:13 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí