Léto, nedokanalá těla a pocta vnitrozemí

Léto, nedokanalá těla a pocta vnitrozemí

Anotace: Pocta vnitrození, volná tvorba bez pravidel

Před sebou těla

mužů a žen

nedokonalost postav.

Střední věk - plný

metráků mouky

a tun cukru,

záhyby.

Lenost a obžerství

zahořklost,

nikoli smích.



Na hony vzdálené

těm křivkám sošným

z bilbordů.

Barevných magazínů.

Vedro,

nedostatek stínu.

Zahradních grilů

nezkrotné
kouřové clony

spleť

dýmů.

Karcinogeny
v přepálených
uzeninách,

neschopnost
spřažení rýmů.

Utloukat čas,

chtěl bych

VEČER.

Léto mě ničí.

Exodus k mořím.

Strojené pocity
ŠTĚSTÍ,

organizovaná radost

Dopředu
čitelné věty
příbuzných.

NUDA.

Spokojím se
s vnitrozemím.

PROČ
si dělat
násilí?

Nutit se
do příšerně dlouhé
CESTY.

Tísnit se
na přelidněných
plážích.

Co na tom,
že někdo po tom
BAŽÍ!

Chci být sám.

Na horách.

TOUŽÍM

po klidu,

jako na marách...
Autor kudlankaW, 20.11.2012
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí