Sedemdimenzionálna

Sedemdimenzionálna

Anotace: ruža

Vždy keď poviem ruža
rozochvie mi jazyk
- pery sa roztúžia
povedal by klasik

do siedmej dimenzie
pre svoju si pôjdem
ufa ma povezie
dizajn starej lode

s plachtami na siedmich
stožiaroch po sedem
cez snov hluchonemých
sedmoro brán prejdem

v závetrí dvier siedmej
7D kvet kvitne
práve teraz, v letmej
vône neodbytnej

spomienke na 3D
ruže prv na Zemi
najskôr v Atlantíde
potom všade, šermy

maticami xD
vône nerozhádžu
siedma v pyramíde
kvitne.. sfingy plačú
Autor Petbab, 21.11.2012
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šroubovice...

23.11.2012 12:01:55 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí