Zaslepená

Zaslepená

Anotace: Kéž by ses tak probudila, sestřičko...

Po tváři se toulají
slzy - brázdou stékají.
Přehlížené ve své chuti,
pálí, zebou, trochu škrtí.

Je jich někde ještě víc?
Ztrácí se ty moje samy?
Čí se ještě do vichřic
ku své bídě zatoulaly?

Pláčeš vlastně, či jen spíš?
Oči před vším zavřené...
I Ty snad jednou pochopíš,
na co zmírá srdce mé.

Pláčeš vlastně, či jen spíš?
Jako loutka na provázku...
Že pán nitkou popotáhne,
neznamená vždycky lásku,
i Ty snad jednou pochopíš.

Autor Sýkorka07, 24.11.2012
Přečteno 395x
Tipy 8
Poslední tipující: Barčík, Morgenstern, Isquieasuus, enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pochopí to, jen aby to bylo včas...

03.12.2012 23:13:32 | Robin Marnolli

průplachem...

26.11.2012 10:16:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí