Lacus Autumni

Lacus Autumni

Anotace: na Měsíci

Autorizován jsem coby
kráterů v Lacus Autumni
autor, své morbidní hobby
provádím, až Měsíc duní

nárazy do regolitu
nohama, hlavou, jak libo
nemá-li ode mne klidu
Luna, to nemá nic s chybou

v autorském zákoně lidském
kde padělání kráterů
ve four kind střetnutí blízkém
neošetřeno jest, beru

na vědomí, že řádění
mé vynuceno honičkou
za následek má dláždění
skoky, no kdo před pokličkou

ufa by čekal na něco
jako dovnitř na pozvání
Měsíc zvyklý je na lecos
já rovněž, proč? Nemám zdání
Autor Petbab, 24.11.2012
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Anjesis, poetka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

patrně púsobí síly měsíční...

26.11.2012 10:22:41 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí