Svítilo světlo

Svítilo světlo

Anotace: Už nesvítí....

Svítilo světlo
paprsky slunce
obláčky a pastýř vystupoval na vysokou horu
neštěstí a úmrtí v rodině
dobrý pastýř

Vlci trhali ovci za ovcí
Kap
kap
Kap
kap
kapala
plakala?

Kdo chodí okolo domu?Kdo sakra chce smrt?
Blázen nebo sebevrah?
Pastýř ovce neopustí
on ne
beránky
obětní beránky
nože a zahnutá čepel
oheň mě pálí
pálí na kůži
vyšlo slunce
bolí
bolí záře
hojí rány a hloubí nové
větší
ničí

Ničím nespoutaný jdu dál
mám žízeň a ta mě dostihne
dostihla
dostihla mě a políbila
řekla miláčku
mám tě ráda
tak ráda...
Autor Uldor, 14.01.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí