Nevstávej

Nevstávej

Anotace: ...

Mléčná dráha v prstech upadá,
rozpitá válka ve větách,
nenávidí tvůj svět,
tak nevstávej, nevstávej ...
živé ti ublíží,
tak nevstávej, nevstávej ...
mrtvá jsi němá,
tak nevstávej, nevstávej ...
bdělá jsi na ráně,
nenávidí tvůj svět,
nevstávej.
Autor Aaliyan, 25.11.2012
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí