Slzy Medusy

Slzy Medusy

Anotace: Nikdo neví, že i Medusa pláče...

Kapky vody plynou do širého moře,
však nikdo mne plakat nevidí,
není nikoho, kdo zmírnil by mé hoře,
je mi z vás smutno, z vás - z lidí.

Proč slzy kanou po tváři její ví jen bestie,
jež kletbu do větru vykřikla zběsile,
neuvědomila si, že i slova mohou bolet,
a již dávno opustila tenhle prokletý svět.

Nikdo neví, že i Medusa pláče,
přestože její slzy, nikdo nevidí,
Nikdo neví, že i Medusa pláče,
a další soucit jen víc jí rozlítí.

Jen jeden hřích, ani víc ani méně,
navěky skryta za maskou s hady,
proč Amor ve mě zasil to sémně,
se kterým nevěděla jsem si rady.

Ten kdo viděl její tvář v kámen se obrátil,
byť statečný sebevíc nikdo se nevrátil.
Proto nikdo neví, že Medusa pláče....

Nikdo neví, že i Medusa pláče,
přestože její slzy, nikdo nevidí,
Nikdo neví, že i Medusa pláče,
a další soucit jen víc jí rozlítí.

Hrdina vstoupil do kobky mé,
čas ke konci se kvapem chýlí,
Na něm spočnou oči mdlé,
a poslední slzy po tváři se skoulí.
Autor Gandalf, 27.11.2012
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Daniel Osbourne
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková písničková hezky:)

10.12.2012 11:29:21 | Lilien

pěkné, přidala jsem si do oblíbených

10.12.2012 11:14:17 | Anjesis

Tip za nápad a za samotný závěr, který se vážně povedl :)

29.11.2012 22:17:17 | Daniel Osbourne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí