Pláču...

Pláču...

Anotace: ....slzy....

Pláču, protože mě srdce bolí,
pláču, protože se slzy samy rojí,
pláču, protože mi za to stojíš,
pláču, protože mi kameny pod nohy drolíš,
pláču, protože láska je pro mě otazník,
pláču, když u auto urazí se odrazník,
pláču, protože bolest je velká,
pláču, protože je slyšet smutná znělka,
pláču, protože se mi hroutí svět,
pláču, když uvadne růži květ,
pláču, protože Tvá náruč není tady,
pláču, protože nemám vysazené sady,
pláču, protože nebe má mraky,
pláču, protože Tebe mám ráda taky,
pláču, když zlomí se mi sen,
pláču, když není hezký den,
pláču, protože láska bolí,
pláču, protože mám v očích hodně soli,
pláču, protože mě nemáš rád,
pláču, i když říkáš, jsem kamarád...
Autor Aangela, 14.01.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera...vystihuje to nepřímo to co teď cítim já:(...jinak přeju aby přišli i veselejší básničky:)

15.01.2007 15:16:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí