Neslučitelná láska

Neslučitelná láska

Anotace: ***

Slunce svítí na místa bolavá,
řeže se láska hlava nehlava.
Úder za ránou proti sobě jdou,
dva zamilovaní se na bydlení neshodnou.
Pozvolna umírají pouta, která silná byla,
láska lásku očernila.

Společné cesty rozcházejí se jako dvě přímky,
vyhasíná krb té malé dýmky.
Otazníky, zda opustit a žít jen tak sama.
Zůstat navždy opuštěná. (???)
Autor melebele, 15.01.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také jsem toho názoru. Báseň je moc hezká,ale ty dva poslední řádky mi tam nesedí.Jakoby je tam přidal někdo jiný.

15.01.2007 16:51:00 | s.e.n

ten konec je moc polopatický...ale jinak se mi to líbí

15.01.2007 15:02:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí