Baladu nechají jen pro Tebe znít....

Baladu nechají jen pro Tebe znít....

Anotace: Být smutný je lehčí než být veselý.....

Slunce zapadá,
srdce chřadne.
Slza na Tvou skráň tiše spadne.
Růže v sadu truchlivě uvadá.
Slunce zapadá,stále zapadá.
Na lavičce z trní čekáš na zázrak,
z lodi Tvých snů zbyl jenom vrak.
Srdce se vzpouzí,chce hladit a vstát.
Pohádky se přece nežijí,to musíš znát!
Dá se vstát a vzkřísit cit?
Baladu nechají jen pro Tebe znít...
Autor Haydée, 15.01.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí