Alternativní svět

Alternativní svět

Anotace: Každý v sobě nosíme své vytoužené světy, kde je vše jak my sami chceme...

Jsem v něm,
a přeci tu.
Je tak krásný a reálný,
a přeci sen.
Cítím ta stvoření, jež hladím,
a přeci mám prázdné dlaně.
Cítím i vlahý letní vánek,
ikdyž je zrovna zima.
Vím že mou tvář zdobí úsměv,
ikdyž se smutně mračím.
Já přeci nejsem blázen!
On tu je!
Tak daleko,
a přeci blízko...
A já jsem v něm,
můj alternativní svět.
Autor Luki, 03.01.2013
Přečteno 535x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovej tulák po hvězdách.)

04.01.2013 12:49:16 | LuLu

Přesně tak :)

04.01.2013 20:49:14 | Luki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí