Last bells

Last bells

Vlasy slepený od jeho potu
zkroušeně přemítám o životu.
Jeho vůně na polštáři
a sen někdy vidět
polární záři.
Jak je to možný?
ptám se sama sebe,
krev má být horká
a mě ten proud zebe.
Ledová krev a ledový srdce
nenávist a láska
co jdou ruku v ruce.
Chce se mi zavřít oči
a navěky už spát,
stejně se svět točí
a je krutej akorát.
Autor LadyElis, 20.01.2013
Přečteno 490x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Metcheque
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké obraty :)

26.02.2013 22:44:01 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí