Vrah mého života

Vrah mého života

Anotace: ..když se vám chce z života blít..

VRAH MÉHO ŽIVOTA
 
Žaludek stažený
Slova tu zvracíš
Úsměv zkřivený
Ty že si kacíř?
 
Ty jsi vrah života
Jsi vrah mé nálady
Tohle je slabota
Už nemám nápady!
Autor Lina, 22.01.2013
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: poetka, Secretive
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí