Repríza

Repríza

...den za dnem volně plynoucí

zář z pohledu matně hynoucí

mramorové cesty k budoucnosti

vydlážděné kresbami minulosti

 

v galerii

bezduchých umělců

 

plující mlhy 

k přikrytí

 

růže dál vadnou

obrazy žijí

v malířově mysli

pod volným pádem štětců

 

vyhlížím hvězdy

přes šediny v naději

 

že barvy stanou se barvami

dny okřejí

 

-----

 

sochy však mlčí

výjevy v obrazech nikdo neslyší

 

vracím se do rámu

snad

bolest má se utiší.....

 

-----

 

až skončí

návštěvní hodiny

 

a čas přestane

mít s - mysl....

Autor padající do neznáma, 22.01.2013
Přečteno 388x
Tipy 12
Poslední tipující: Akrij8, poeta, Inna M., Petbab, Robin Marnolli, Miriska, Joe Vai, Lenullinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň podobná swirl-art dílu

23.01.2013 11:03:42 | Petbab

Moc hezký text:-)
RM.

23.01.2013 07:26:40 | Robin Marnolli

úžasný..
tiše smekám...

22.01.2013 23:37:22 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí