Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Prachem jsem a v prach se obrátím... http://www.youtube.com/watch?v=AeM7vqybe08&list=FLFJZ7AlnfyxW04HH7dTsWaQ&feature=mh_lolz

Polykám slzy když odcházíš,
Přesto že vím že se vrátíš,
Je to jen dojemné blouznění,
Ten pocit že něco ztrácíš.
Tak otevři oči a neříkej Sbohem,
Neber mi poslední naději,
Zanech mě v závoji naivit,
Že navždy srdce se spojily.
Co nespojí přirozenost,
To prý pojí láska,
Nebýti toho zjištění,
zemi teď padá tvá maska.
Tichý křik a němí pláč,
Prozření jasné jak polární zář,
A nejspíš stejně tak záhadné,
No není tohle „bezvadné“?
Autor Ashita Abigor, 24.01.2013
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí