Laser

Laser

Anotace: game

V darkgames stealth vestu mám
bez svetiel nadobro
vrodený stihomam
vyriešim nastopro

laserom, na zvuky
sériové dávky sálv
pálim bez záruky
že ciele z palisád

za Mliečnou dráhou hneď
neminiem naprázdno
hlava-nehlava veď
zásobník nezná dno

s kadenciou tisíc rán
hlaveň tmou rotuje
lúč ako filigrán
zbraň kompromituje..

zo súhvezdia Strelca
priam z jadra galaxie
zásah, - v tyle predsa
neškodí na kráse?
Autor Petbab, 25.01.2013
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Radhuza, Jiná, Miriska, Bunney, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za mléčnou dráhou se děje věcí :-)

27.01.2013 10:26:37 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí