Karaoke

Karaoke

Anotace: bar

Mám stomiliard let
tak nechte mě být
pro navíc pár set
budu se šklebit

přírodním zákonům
kterak jsou k smíchu
holdovat pardonům
nehodlám, když z chůd

Von padá! slyším
- kdopak se dívá?
grunt nerozliším
má-li kopřiva

mluvčí pro případ
velikých třesků
do ní volný pád
léta přeplesků

zůročí, bohat
jako stár budu
miliardář stokrát..
nechte být chůdu

zbylou mi ve stoje
balanc je oukey
sto miliard let dost je
pět karaoke
Autor Petbab, 27.01.2013
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí