Kometa ISON

Kometa ISON

Anotace: C/2012 S1

Ne z vlastní vůle, s clip-in-xtend
kometami ve vlasech
´muž přes palubu´ incident
noční, v jejich ocasech

pokračuje nolens volens
s ISON sith meče přes rty
ohonem, agens resolvens
záhadou pro experty

rozpouštím se ionizací
teď neviditelnou snad
tip na vizualizaci
- počkej si na listopad
Autor Petbab, 04.02.2013
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Sarah, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí