Zklamání

Zklamání

Anotace: být zklamán blízkým člověkem zabolí nejvíce

Zklamání

 

Štěstí vystřídalo zklamání,

boužel šero není svítání,

štastné chvíle nejsou k dostání,

před zlem tě nikdo nechrání.

 

Zklamání bolestivé,

doprovází volné chvíle,

myslím jen na tebe,

uz ne jen na sebe.

 

Jsi jako nebe čisté,

mám tě víc než ráda,

což je boužel jisté,

a je to pravda.

 

Zklamat člověka lze lehce,

důvěru však získat zpět těžce,

zklamání bolí hlavně v lásce,

je snadno přetrhnuto jako vlasce.

 

Důvěra je křehká a však drahocená věc,

být zkamán opravdu bolí to mi věř,

měl bys důvěru dát ale i dostat zpět,

máš pravdu nic nečekej kurva je svět.

 

Važ si jí kdo ví jak dlouho budeš ji mít,

nevzniká za jeden den a nestačí chtít,

před tím krutým světem potřebuješ štít,

krutá slova v hlavě ti budou dlouho znít.

 

Autor majdik 2, 06.02.2013
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud rýmy...tak stále plave trochu rytmus.
bude to chtít se trochu vypsat asi:-)

06.02.2013 23:29:32 | Robin Marnolli

Jsem teprve začátečník tak máš pravdu asi je potřeba se vypsat

07.02.2013 00:02:47 | majdik 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí