Ve čtyři ráno...

Ve čtyři ráno...

Anotace: Pozdní příchod...

Jak pouliční chrastítka
tak levná a zbytečná
tak já koukám na dítka
a podobnou jim havěť

Jen jednou se mi zasnilo
v opilosti ve čtyři ráno
že kdybych měla dětičky
tak by to bylo veselejší

Po osmi letech samoty
tak levné a tak zbytečné
chci děti a ne roboty
co mi všude cpou v TéVé

A párkrát jsem se zasnila
a říkala si co by se asi stalo
tehdy když jsem to prošvihla
tenkrát ve čtyři ráno...
Autor EsteeG, 16.01.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí