Slza

Slza

Anotace: ....

Láska je krásná věc,
když dva se rádi mají...
Láska je nenávist,
když jeden z nich zradí...

Tohle se nám ,ale nikdy nesmí stát.
Ty nejsi jen muj miláček,ale i kamarád..

Slzy zmáčí moji tvář,
když ublížil si mi zas.
Slzy tečou a mají moc rychlí spád,
jako když prolomíš hráz!
Autor Snilek.holka, 07.02.2013
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Barčík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané.

10.09.2014 11:11:58 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí