Show must go on

Show must go on

Anotace: .

Zmátožená lehkými stahy
avšak žluklá jak včerejší
vejce NATVRDO
nadávám a spílám všem
co se na mě podíleli
Ale nic dělat nemůžu
sebevraždy už nejsou in
tak jako před lety
když jsem na ně nemyslela
protože jsem byla malá

Znovuzrozená tímhle dneškem
avšak stejná jako před chvílí
vyvolávám duchy
a mučím je svými vtipy
o sobě a mně podobných
Ale nic ani já ani podobní
je nepřesvědčí k návratu
A tak za záclonou na tajné farmě
řvu a herecky umírám
ale jediné na co se zmůžu je marné:
Show must go on
Autor EsteeG, 16.01.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta šou ať trvá, tak-že jen dál pěkný a zajímavé zároveň

16.01.2007 22:08:00 | rosandr

A tak za záclonou na tajné farmě
řvu a herecky umírám
tohle je vynikající :-)

jinak, celkově je to hodně nadprůměrný. jen tak dál.

16.01.2007 21:16:00 | f393n6

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí