Není recese

Není recese

Anotace: jako recese

Vyhozen, oknem vylítnut
mříží jsem přeletěl crazy
z černých děr tornád vymýtnut
povrchu Země, recesí

jak jinak, svou vlastní proti
všem, všude, za každou cenu
stojatým vodám a proutí
do bezedného bazénu

vesmíru, klystýrem ze střev
přecpané lží zeměkoule
vyloučen z přepravy, setřev
Járy Cimrmanů boule

na čele v zastávce Kaproun
svůj kráter na Luně hlavou
umím jak Prášilů baron
udělat.. pouhou představou
Autor Petbab, 12.02.2013
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí