Lence

Lence

Anotace: Jsem smutný básník...

Jsem smutný básník...

píšu Lence


mé srdce

nedokáže milovat

netoužím po tobě

jak po milence

přesto tě v paměti

chci uchovat


odpusť

život má mnohdy

stinné stránky

přináší

hořká loučení


odcházíš tiše

krokem laňky

ze smutného

mého básnění...
Autor Alias, 17.02.2013
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí