Vytrácení

Vytrácení

Anotace: ...

Srdce moje uplakané,
kdo jej zpraví, kdo jej zpraví,
kdo mu jizvy vyléčí?
Tys jej udal, tys jej udal,
a nikdo, nikdo jinačí.

Tiše cvrkám,
cvrkám v trávě, v trávě jsem,
kdo mě zvedne, kdo mě zvedne,
tys mě zabil, tys mě zabil,
moje duše bledne.

Zasedání v soudní síni
kdo mě zbaví, kdo mě zbaví,
viny, kterou ušili mi,
kdo mě hájí, kdo mě hájí,
mě bez důkazů odsoudili.

Sedím v base na polici
kdo mi struny, kdo mi struny,
pohladí, kdo přinese
co mi vzali, co mi vzali,
to jen z dáli ozve se ...
Autor Aaliyan, 17.02.2013
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Morgenstern
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo v dnešní době se snadno odsuzuje.... :(( Pěkné

28.02.2013 22:49:16 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí