Usnout

Usnout

Anotace: ...

Usnout
a už se nevzbudit
problémy tak zapudit
řešení jiné není
než vidina věčného snění
žit nezvládám
štěstí já postrádám
marný je každý den
každou chvíli pláču jen
nic nevnímám
jen se užírám
nemám z ničeho radost
mám už všeho dost
Co se musí stát?
Co mám dělat?
Když vše umím akorát podělat.
Nikomu nepřeju štěstí
všem bych dala pěstí
na šťastný lidi žárlím
jinak to neumím
jsem jen přítěž
jsem na světě zbytečná
jen čekám až bude konečná
hrob mi už vykopejte
na nic už nečekejte
smrti se oddám
svou ruku jí podám...
Autor Romana666, 26.02.2013
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí