Opuštěnost

Opuštěnost

Anotace: Smutek ze samoty

Naposledy podívám se
na tvou fotku v rámečku
naposledy vzpomenu si
jak krásná jsi v slunce svitu
naposledy zašeptám
tvé jméno jako modlitbu
naposledy ujistím se
že už se mnou nejsi tu
to vše bude naposledy
potom už nebude nic
jenom snad mi slza skápne
anebo už taky nic?
Autor tomiho82, 26.02.2013
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: kolemjdouci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten absolutní rým na konci je nejvíc! tak na co? tak na nic.

27.02.2013 00:46:50 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí