Srdíčko

Srdíčko

Anotace: .....

Někdo svírá moje srdce,
Drtí ho a odmítá ho nechat jít.
Naše láska ted chutná hořce,
Nech ho, opravdu chce odejít...

Myslíš si,že když mé srdce zadržíš násilím,
že se všechno zlepší?
Tomu snad sám nevěříš,
Je to čím dál horší a horší...

Máš poslední možnost rozloučit se,
pak odejdu a už mě nikdy neuvidíš.
Na co budeme dál za lži schovávat se,
Najdeš si brzo jinou lásku, však uvidíš
Autor Snilek.holka, 02.03.2013
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí