Tisíc kusů

Tisíc kusů

Anotace: z 5.3.2013

Sbírka: Nepokoje v pokoji

Má pocit, že se roztříští na tisíc kusů.
Zbrusu nový pocit nicoty
když jí ty svou náruč odpíráš.
Otvíráš Pandory truhlici
kde truchlící dřepčíci polykají poslední bezmocnou zlobu.
Tu osobu milovanou vdanou za sebe by ráda měla
skvěla se skvělá ve světlém střepu poklice na sýr.

Zběsile svěsil hlavu a ramena
náramně potmě má zpocená.
Zkroucená její vášeň
a vznášena prosba sličná.
Tvrdá pryčna je jejím domovem.

Pod krovem.
Autor Jiřinka Mignonka, 06.03.2013
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí