Dopis

Dopis

Anotace: ...

Sbírka: Cherchéz la Femme.

Tisíckrát
četl jsem ten dopis.
Tisíckrát
na nás dva vzpomínal.
Dopis,v němž chybí podpis
a psáno,
jak rád jsem Tě objímal.
Hořké slzy na tváře kanou,
srdce mění se v tvrdý kámen,
neřekla jsi ani Na shledanou,
když jsem byl láskou zmámen.

To psaní psal jsem v dobré víře,
že vrátíš se a budeš má.
Tak kruté není dravé zvíře,
jsem figurka bezcenná
na šachovnici života.
Obětuješ život pěšce
při dámském gambitu,
prohru nesu velmi těžce,
hledám shodu,však není tu.
A svět dál vesele klokotá.

Ten dopis,co četl jsem tisíckrát,
vyznání,jak moc měl jsem rád,
nadále zůstává v mém držení.
Adresát není,navždy ztracený,
pohnutý osud můj...neměnný.
Autor Bakchus, 17.03.2013
Přečteno 450x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Jan Voralberg, Psavec, drew
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí