Jemu

Jemu

Anotace: ...

Jako malý princ jsi roztomilý,
jeho planetka maličká jako ty
na poušti jsme s ním dobrodružství ukončily
se svojí květinou hvězdné sleduje klenoty

Jako hamlet tak nevinně rozverný,
nevěděl, zda být, či nebýt
Ve tmě láska rozžehla lucerny
A byla to jediné,co nechtěl zabít

Jako máj jsi křehce barevný,
jarmile slza pro viléma z oka kane
žárlivost je nástroj vražedný
miluje ji…co se má stát,se stane

Jako krysař jsi tak tajemný,
Denně chce ho agnes líbat
Cit jejich i náš je vzájemný
Pískne,krysy zmateně se začnou hýbat

Jako stařec a moře jsi tak dechberoucí
Čirý oceán se s loďkou hladí
jejich přátelství je neblednoucí
láska jednou všechny sladí
Autor Romísek, 18.03.2013
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí