před koncem konce

před koncem konce

Anotace: pokus o jakousi kombinaci forem

v železném předzrcadlí
tam v zemi padlých
bezpečně pod křídly
odraz niternosti bydlí

brodíš se krví chladnou
z lidí, co už neupadnou

do života zpátky
nejde vrátit
byť byl krátký,
museli odejít

těsně před ztrátou vědomí
napadlo Tě, že odraz i krev
je poslední co jsi měl
zmizíš jako jeden z nich

Autor Marcone, 23.03.2013
Přečteno 307x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí