Mys Serdce-kamen´

Mys Serdce-kamen´

Anotace: pri Enurmine

Sklad spirtnovo odpechataj
mne nakanune vesny
den´ duraka podrjad sprjataj
v okamenevshie sny

spiť sa na mys Serdce-kamen´
späť z Enurmina vrátim
tá skala ma neoklame
čo ako vieru stratím

v lásku, smiem v tej rozsadline
lona srdca byť doma
nemám čo stratiť, čas plynie
na zdorovje!.. doparoma
Autor Petbab, 25.03.2013
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky.. hrome, je mi zima strašlivá

25.03.2013 10:35:01 | Petbab

doparoma hejveru naozaj pekné:-)

25.03.2013 09:44:36 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí