Země padlých snů

Země padlých snů

Anotace: čtení mezi náhrobky

Tělo pod kamenem leží

žíznivá ústa zarostla mechovinou

V posledním květu pampelišky

v první vločce na zápraží


jsi všude

a já nikde


Jsi léto v mojí posteli

v podzemním loži bez ohně

o tebe hřeju si ústa, dlaně

 jedinou skulinou v mém hrobě

piju tvoje slzy slané

k čemu jsou mi řeči plané

 sliby stokrát zašeptané


když ty jsi všude...

...a já nikde

 



 

Autor terezkys, 25.03.2013
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: přechodná záležitost, V.N.Losinský, Miriska, kudlankaW, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako by jsi i mně z duše mluvila :-)

26.03.2013 08:15:53 | Miriska

Závěr velmi dobře!

Marty Kudlák

25.03.2013 21:19:54 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí