Květa

Květa

Anotace: ...

Seděla v trávě
čekajíc na bolest,
přivedla na svět
překrásnou ratolest.

Hned spjata s přírodou,
jen dotkla se světa
a tak vskutku příznačně,
říkají jí Květa.

A když hledí do zrcadla,
tak vzpomíná na matku,
žel krom stejných očí,
nemá na ni památku.
Autor honnnzik, 28.03.2013
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: loverose91
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí