Jen stěží ty dny přežívám

Jen stěží ty dny přežívám

Anotace: .................

s každým ránem srdce puká
neb nikdo jej se mnou nesdílí
a po svítání už jen muka
jak kdyby zaživa mě zazdili

tam trápení osudem mým
kde hynou i naděje poslední
kde v samotě se utápím
ačkoli duše má o lásce sní

jen stěží ty dny přežívám
kdy srdce souží hladomor
jak smutné když je člověk sám
a marným stává se jeho vzdor

jen stěží ty dny přežívám
kdy moře slz se kapkou stává
samota bolí - přísáhám
i víra má již boj svůj vzdává
Autor James Libustka, 29.03.2013
Přečteno 443x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Niky88, Jiná, KaterinaKoudelova, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásná..

29.03.2013 20:01:32 | KaterinaKoudelova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí