když nádobám plným slz dochází dech

když nádobám plným slz dochází dech

Anotace: ale ještě horší je, když dochází nádoby na slzy









výsostné vody tvých slz

bez břehů

bez přístavů

zdolávám


na vlnách smutku

 

 

tam mezi hejny

němých tváří

 

proudy se točí

ve spirálách stínů

vzpomínkám neprominu

 

že sebrali mi

pohled do hlubiny očí


tvých

 

v nich

na  okamžik malý

já zahlédl

 štěstí své





Autor přechodná záležitost, 30.03.2013
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, Lucucu, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí