Viděla jsem. ..

Viděla jsem. ..

Anotace: Dnes se mi něco zdálo. ..

Viděla jsem pláč andělů,
sedíc na kameni smutku,
utrhla jsem květ podbělu,
a běžela vstříc novému skutku.
Viděla jsem azurové moře,
slunce topící se ve vodě,
a rázem odplulo mé těžké hoře,
odplouvali v dálku osudu lodě.
Vzhlížela jsem ke kopcům,
zavál mi rty prašný sníh,
utekla jsem života lovcům,
tak rychle, jak na tlapkách psích.
Autor Dell Folchartová, 01.04.2013
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí