Sannikovova země

Sannikovova země

Anotace: tam

Dřív, nežli zvednu loď, v ledové ploše
na jednom z moří vaší Zeměkoule
na památku nechám ostrovní souše
pečeť, jež uhlídám před jhem svévole

dřív Jakov Sannikov viděl-li v mlze
druhý pozemský ráj, jenž v záloze zbyl
tušil pravdu o něm darem veskrze
že támhle končí svět, pravdy sexepíl

začínal chápat a milovat snáze
stotisíc sluncí tam svítí na břehy
posvátné, stůj noho, jež v databáze
nejsi a nebudeš, dekodér něhy

bez polibku v kleče se nerozsvítí
z očí do očí, nečekej, zde lobbing
nemá smysl, s Ariadninou nití
bludištěm lží jít.. a nemít v rtech roubík
Autor Petbab, 06.04.2013
Přečteno 548x
Tipy 5
Poslední tipující: Bakchus, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tento div filmového umění stále vzpomínám!!!Kdo neviděl,neuvěří!Ruský sci-fi zázrak,povinně se školou do kina,odpoledne jsem šel znovu,abych se přesvědčil,že se mi to nezdálo!

15.04.2013 10:46:41 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí