Vyznání utopence

Vyznání utopence

Anotace: šanson, víno, krtek...

dotyk hedvábí
na mé dlani
chyť si mě
do flašky s vínem
v klíně
vklíněné
laciná rtěnka
pouťový dech
co je to šanson?
topím se
ve flašce
chycen
smích rtěnkové
královny
už vím
co je šanson
zpěv opilého
námořníka
za přílivu
hymna všech
ztracených duší
přihlížím
lapen
v tý flašce
už jen přihlížím
skleněnýma očima
krtka
a lámu si
hlavu nad tím
proč
se mi zdá
ten šanson
tak smutný
Autor Smeták, 18.01.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kazda tva basen v sobe neco ma a to se mi libi.

18.01.2007 19:25:00 | nonick

podarena

18.01.2007 15:52:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí