Strašák

Strašák

Anotace: Chudák strašák :(

Stojí sám v poli,

nehýbe se.

Odhání orli i sokoli,

bojí se.

 

Chce do světa volat,

svým krásným hlasem.

Nebezpečné hory zdolat,

cestou by se chtěl krmit masem.

 

Proč tam stojí?

Chudák pláče.

I když je strašidelný, tak se bojí,

zlým pohledem nerad háže.

 

Jenom jedny šaty má,

má jednu jedinou nožku.

Farmář mu někdy plechovku na hlavu dá,

děti ho v poli mají jako sošku.

 

Nikdy to s ním dobře nekončí,

čeká až se rozpadne.

Chudák, každý strašák takhle skončí

a pořád čeká jak dopadne.

Autor Kikulinka, 12.04.2013
Přečteno 703x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí