perutě na bílých stoncích vyrůstají v letu

perutě na bílých stoncích vyrůstají v letu

Anotace: a s pádem čechrají zem



devětkrát do očí

pohlédl jsem smrti

a pokaždé se smál

          těm jejím trikům

 

ona si hrála na mou paní

k posteli poklekla

slova tichá s ní

svůdné sliby

     vezmi mě s sebou do vzdušných komnat

z nejvyšší věže  

dokážem si lásku       přijmeš  zem

 

tehdy mě varovala křídla černá

závanem větru do vlasů

a slovy hlasem smutným

       havraním

 

dlouho jsem sloužil zatracení

v krvi se smáčel

v posledním výdechu

      vykoupení hledal

 

 

na konci cesty

hladina jezerní se chvěje

v desáté chvíli osudové

      ztratil jsem sílu žít

 

 

 

Autor přechodná záležitost, 13.04.2013
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí