Vofouklá

Vofouklá

Anotace: Krátká skoroláska hozená do lví klece nemožnosti...

Jak čerstvý závan větru
v mlhou tolik stuchlé krajině,
co zlé myšlenky vyžene
jen v pouhopouhé vteřině,
vtrhlas sem jak povodeň
jak vichřice vofouklá zároveň,
jež jakoby omylem
s úsměvem spojí s nebem zem.
Však radost občas krátce jen
zazáří, den přeruší sen.
I život nás pak nešetří
a osud tvoje kruhy naruší,
nevydrží čisté povětří
a slunečnici slunko vysuší.
A my se ještě nesešli
a už se rozejdem.
Autor Jerry Lee, 13.04.2013
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem se mi líbí vyústění ...závěr

20.08.2013 21:41:36 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí