začátek je dán, konec se dá přijmout nebo naplánovat

začátek je dán, konec se dá přijmout nebo naplánovat

Anotace: po dobrém jídle





utáhnul pásek na třetí perforaci

jako drahý šperk

 

kolem krku bez lítosti

 

zip projel za kovového zpěvu

dráhu posledního šatu

do chladných komnat vstoupil

nepozván

¨

na štítku stálo křídou

čistý průstřel

obou srdcí

oběšení

 

komplikované na nebe vzetí  

sebesama

s dopisem o pár řádcích


//

co jste mi vzali

je vaše

co bylo moje vezmu si sám

//

 

mladý kněz předčítá do prázdna sálu

jen jedna duše

vznáší se spokojená

naslouchá






 

Autor přechodná záležitost, 18.04.2013
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí