Iglu

Iglu

Anotace: své

Usnadnil jsem Ti dohledání, stejně
nedočkal jsem se Tě, happily busy
jsi posvém, patrně rukou lhostejně
mávneš, kdo má navíc, se neodcizí

světu zácp ranních, všech závodu s časem
prokreativních týmových orgií
svůj stín v hroznech za úspěchu ocasem
sdílet.. destinace, to se ví, horký jih

je volba Tvá, kdepak last minute k točně
shánět psí spřežení, all se nabízí
inclusive, pár víkendů pro náročné
vychutnat dotud, jak předdavek s vizí

plážových panoramatů a vůbec
nápad má budoucnost, je-li řešení
nechci-li se jako muffin s ní upéct
sobě na pólu zdím iglu ve zděšení
Autor Petbab, 03.05.2013
Přečteno 322x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí