Půjdu za tebou

Půjdu za tebou

Anotace: O někom po kom mé srdce marně touží..

Půjdu za tebou do temnoty,
můj strach se rozplynul jak dým,
zahladím za námi stopy,
s tebou se přece neztratím.

Budu tě následovat bez váhání,
vždy nablízku ti budu stát,
beze slova, bez reptání,
svou duši chci ti odevzdat.

Půjdu za tebou do exilu,
má víra se jinak ztrácí,
tvá přítomnost mi dává sílu,
bez tebe mé srdce vykrvácí.

Po tvé blízkosti budu volat,
i když o mě nestojíš,
nezbývá než tě následovat
a ty to dobře víš.

I když se vydáš smrti vstříc
a naposledy vydechnou tvé rty,
půjdu také, šeptajíc:
Nechci žít ve světě, kde nejsi ty.
Autor Charibeja, 09.05.2013
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: mauvais-ange, E., Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak něco takového teď prožívám...krásně napsané

10.02.2014 03:55:19 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí