Žarlivost

Žarlivost

Anotace: Tobě má lásko....

Přijde nepozvaná a nechtěná,
když s úsměvem dívka rozverná,
sevře v náruč jiného,
nepokrytě a před očima milého,

dívka rozverná oči jako nebe ústa jak růž,
jen lehce vzdechne když vniká nůž,
oči se rozjasní a objeví se strach,
tělo je v plamenech zbude jen prach,

vášeň bývá žárlivá,
když rozumu moc nezbývá,
láska ztrácí smysl,
nocí zatemní se mysl,

krev na rukou však není dost,
nenávist nevděčný je host,
její sladký polibek,
smrt jako rozsudek.
Autor Earl, 11.05.2013
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí